VenhoevenCS is expanding!

October 30, 2015

Share

Op het moment hebben wij vier vacatures openstaan. Zo zoeken wij een ontwerper/projectleider, een ambitieuze bouwkundige met REVIT ervaring, een stagiair stedenbouw en een stagiair architectuur. Lees snel verder of jij jezelf in een van de vier gevraagde profielen herkent!

 

VenhoevenCS architecture+urbanism is een ontwerpbureau voor duurzame, geïntegreerde en intelligente architectuur, stedenbouw en infrastructuur. Het kantoor heeft een internationale portefeuille van ontwerpen, onderzoek en consultancy projecten en wordt erkend met talrijke publicaties, prijzen en tentoonstellingen in Nederland en daarbuiten.

 

VenhoevenCS werkt in wisselende, interdisciplinaire teams aan complexe opgaven. Ons team van hoog opgeleide en ervaren architecten en stedenbouwkundigen werkt in een open werksfeer en organisatie aan zeer verschillende projecten in verschillende ontwerpfases.  Als versterking voor ons team zoeken wij op korte termijn een:

 

Ontwerper/projectleider (m/v)

 

 

&

 

Ambitieuze bouwkundige met REVIT ervaring (m/v)

 

Wij zoeken iemand met talent en ambitie. Iemand die affiniteit heeft met de visie van VenhoevenCS en de volgende kwaliteiten in huis heeft:

 

 

Herken jij je jezelf in  de gevraagde kwaliteiten? Schroom dan niet, en stuur vóór 06.11.2015 je motivatie, CV en portfolio naar werk@venhoevencs.nl. Je portfolio is in pdf-formaat en maximaal 5MB.

 

De salariëring is overeenkomstig de CAO voor architectenbureaus.

 

 

Daarnaast zoeken wij voor de ondersteuning bij een aantal opdrachten op korte termijn een:

 

Ambitieuze en talentvolle stedenbouw stagiair (m/v)

 

Wij zoeken iemand met:

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het ondersteunen van de projectleider stedenbouw en het mede ontwikkelen van stedenbouwkundige studies en ontwerpen. Daarnaast is er ook een rol voor je weggelegd in het verzorgen van presentatiemateriaal.

 

&

Ambitieuze en getalenteerde stagiair architectuur (m/v)

 

Wij zoeken iemand met:

 

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het mede ontwikkelen van studies en ontwerpen en het verzorgen van presentatiemateriaal.

 

Dus ben jij student? Beschikbaar voor een periode van 4-6 maanden? Zelfstandig en proactief? Stuur dan vóór 06.11.2015 je motivatie, CV en portfolio naar werk@venhoevencs.nl. Je portfolio is in pdf-formaat en maximaal 5MB.

VenhoevenCS is expanding!