VenhoevenCS zoekt ervaren architect!

November 7, 2016

Share

VenhoevenCS architecture+urbanism is een ontwerpbureau voor duurzame, geïntegreerde en intelligente architectuur, stedenbouw en infrastructuur. Het bureau heeft een internationale portefeuille van ontwerpen, onderzoek en consultancy projecten en wordt erkend met talrijke publicaties, prijzen en tentoonstellingen in Nederland en daarbuiten.

 

Wij bieden een creatieve en collegiale werkomgeving, met oog voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze teamleden.

 

Ons internationale team van getalenteerde ontwerpers en bouwkundigen werkt in een open werksfeer en organisatie aan zeer uiteenlopende (en vaak uitdagende) projecten in verschillende ontwerpfases.  Als versterking voor ons team zoeken wij op korte termijn:

 

Ervaren architect (m/v)
 

Wij zoeken iemand met ervaring,  talent en ambitie. Iemand die affiniteit heeft met de visie van VenhoevenCS en de volgende kwaliteiten in huis heeft:

 

Salarisindicatie: functieschaal J4-K4 afhankelijke van ervaring.

 

Herken jij je jezelf in  de gevraagde kwaliteiten? Schroom dan niet, en stuur vóór 1 december 2016 je motivatie, CV en portfolio naar werk@venhoevencs.nl. Je portfolio is in pdf-formaat en maximaal 5MB.

VenhoevenCS zoekt ervaren architect!