VenhoevenCS zoekt stedenbouwkundige!

September 26, 2018

Share

VenhoevenCS architecture+urbanism is een ontwerpbureau voor duurzame, geïntegreerde en intelligente architectuur, stedenbouw en infrastructuur. Het bureau heeft een internationale portefeuille van stedenbouwkundige- en architectuurprojecten, haalbaarheidsstudies en onderzoeken naar ruimtelijke kwesties en beleidsvraagstukken.
 
Ons internationale team van gepassioneerde architecten en stedenbouwkundigen werkt in een open werksfeer aan zeer verschillende projecten, van grootschalige ruimtelijke ordening tot verfijnde interieuropdrachten, en alles daartussen in. Als versterking voor ons team zoeken wij een:
 
Stedenbouwkundige m/v
 
Wij zoeken een collega die affiniteit heeft met de visie, missie en kernwaarden van VenhoevenCS.

 

 

Schroom dan niet, en stuur vóór 22 oktober 2018 je motivatie, CV en portfolio naar werk@venhoevencs.nl. Je portfolio is in pdf-format en maximaal 5MB.

 

Wij bieden:

 

Voor meer informatie over VenhoevenCS en onze huidige projecten, kun je contact opnemen met Helga Lasschuijt (h.lasschuijt@venhoevencs.nl, 06 2475 4241)

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Berichten die aan ons verstuurd worden door derden in het kader van deze vacature worden als niet ontvangen beschouwd.

VenhoevenCS zoekt stedenbouwkundige!