VenhoevenCS is looking for an urban planner!

October 8, 2015

Share

VenhoevenCS architecture+urbanism is een ontwerpbureau voor duurzame, geïntegreerde en intelligente architectuur, stedenbouw en infrastructuur. Het bureau heeft een internationale portefeuille van ontwerpen, onderzoek en consultancy projecten en wordt erkend met talrijke publicaties, prijzen en tentoonstellingen in Nederland en daarbuiten.

 

Ons team van getalenteerde en enthousiaste architecten en stedenbouwkundigen werkt in een open werksfeer en organisatie aan zeer verschillende projecten in verschillende ontwerpfases.  Als versterking voor ons team zoeken wij op korte termijn een:

 

Ambitieuze stedenbouwkundige m/v

 

Wij zoeken iemand met talent en ambitie, maar ook met ervaring en een eigen netwerk. Iemand die affiniteit heeft met de visie van VenhoevenCS en de volgende kwaliteiten in huis heeft:

 

 

Je werkzaamheden zullen variëren van het uitvoeren van stedenbouwkundige analyses, het ontwikkelen van stedenbouwkundige en strategische visies tot het maken van masterplannen en stedenbouwkundige uitwerkingen. Je voert zelfstandig ontwerpwerkzaamheden uit, maakt plannen presentatiegereed en presenteert deze. Daarnaast leg- en onderhoud je contacten met (potentiële) opdrachtgevers. Ook is er een rol voor je weggelegd in het mede-initiëren van nieuwe ontwikkelingen binnen ons bureau.

 

Herken jij je jezelf in  de gevraagde kwaliteiten en klinkt de werkomschrijving als jouw ideale werkdag? Schroom dan niet, en stuur vóór 19 oktober 2015 je motivatie, CV en portfolio naar werk@venhoevencs.nl. Je portfolio is in pdf-formaat en maximaal 5MB.

VenhoevenCS is looking for an urban planner!