VenhoevenCS zoekt ervaren BIM-modelleur!

August 1, 2019

Share

VenhoevenCS architecture+urbanism is een ontwerpbureau voor duurzame en intelligente architectuur, stedenbouw en infrastructuur. Het bureau heeft een internationale portefeuille van ontwerpen, onderzoeken en consultancy projecten en richt zich vooral op complexe stedelijke opgaven.

 

Wij bieden:

 

Ons internationale team van ca. 35 ontwerpers en bouwkundigen werkt in een open organisatie aan zeer uiteenlopende projecten die raken aan de uitdagingen waar onze maatschappij voor staat. Als versterking voor ons team zoeken wij een

 

Ervaren en gepassioneerde BIM-modelleur (m/v)

 

Wij zoeken een collega met ervaring, talent en ambitie. Iemand die affiniteit heeft met de visie van VenhoevenCS en de volgende kwaliteiten in huis heeft:

 

Herken jij je jezelf in de gevraagde kwaliteiten? Schroom dan niet, en stuur vóór 9 september 2019 je motivatie, CV en portfolio naar werk@venhoevencs.nl. Je portfolio is in pdf-formaat en maximaal 5MB.

 

Voor meer informatie over VenhoevenCS en onze huidige projecten, kun je contact opnemen met Helga Lasschuijt (h.lasschuijt@venhoevencs.nl, 06 2475 4241)

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Berichten die aan ons verstuurd worden door derden in het kader van deze vacature worden als niet ontvangen beschouwd.

VenhoevenCS zoekt ervaren BIM-modelleur!