VenhoevenCS zoekt ervaren stedenbouwkundige!

August 1, 2019

Share

VenhoevenCS architecture+urbanism is een toonaangevend ontwerpbureau voor duurzame en geïntegreerde architectuur, stedenbouw en infrastructuur. Het bureau heeft een internationale portefeuille waarin ontwerp en onderzoek voor steden en bouwwerken van de toekomst centraal staan.

 

Wij bieden:

 

Ons internationale team van ca. 35 ontwerpers en bouwkundigen werkt in een open organisatie aan zeer uiteenlopende projecten die raken aan de uitdagingen waar onze maatschappij voor staat. Als versterking voor ons team zoeken wij een

 

Ervaren en gepassioneerde stedenbouwkundige (m/v)

 

Wij zoeken een collega met ervaring, talent en ambitie. Iemand die affiniteit heeft met de visie van VenhoevenCS en de volgende kwaliteiten in huis heeft:

 

Als je jezelf herkent in deze kwaliteiten…schroom dan niet, en stuur vóór 7 september 2019 je motivatie, CV en portfolio naar werk@venhoevencs.nl. Je portfolio is in pdf-format en maximaal 5MB.

 

Voor meer informatie over VenhoevenCS en onze huidige projecten, kun je contact opnemen met Helga Lasschuijt (h.lasschuijt@venhoevencs.nl, 06 2475 4241)

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Berichten die aan ons verstuurd worden door derden in het kader van deze vacature worden als niet ontvangen beschouwd.

VenhoevenCS zoekt ervaren stedenbouwkundige!