VenhoevenCS zoekt PR en Communicatie medewerker

October 17, 2019

Share

VenhoevenCS architecture+urbanism is een ontwerpbureau voor duurzame, geïntegreerde en intelligente architectuur, stedenbouw en infrastructuur. Het bureau heeft een internationale portefeuille van ontwerpen, onderzoeken en consultancy projecten en richt zich vooral op complexe stedelijke opgaven.

 

Wij bieden:

 

Ons internationale team van ca. 35 ontwerpers en bouwkundigen werkt in een open organisatie aan zeer uiteenlopende projecten die raken aan de uitdagingen waar onze maatschappij voor staat.  Als versterking voor ons team zoeken wij op korte termijn een

 
Junior PR en Communicatiemedewerker (m/v)
 

We zoeken iemand met ambitie, enthousiasme en affiniteit met de visie en kernwaarden van VenhoevenCS. Ervaring is niet vereist, maar wel een pré.

 

De taken zullen onder andere bestaan uit:

 

Je werkt in een klein, hecht stafteam waar flexibiliteit en samenwerking voorop staan. Contract voor 24-40 uur, beloning afhankelijk van ervaring en competenties conform de CAO voor architectenbureaus.

 

Spreekt dit je aan? Klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur vóór 10 november 2019 je motivatie en CV naar werk@venhoevencs.nl.

 

Een storytelling opdracht is onderdeel van de selectieprocedure.

 

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Manon Mastik (m.mastik@venhoevencs.nl) of Sam de Bruin (s.debruin@venhoevencs.nl)

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Berichten die aan ons verstuurd worden door derden in het kader van deze vacature worden als niet ontvangen beschouwd.

Download PDF
VenhoevenCS zoekt PR en Communicatie medewerker