VenhoevenCS zoekt een ervaren en gepassioneerde stedenbouwkundige

14 October 2020

Share

VenhoevenCS zoekt een ervaren en gepassioneerde stedenbouwkundige!

VenhoevenCS architecture+urbanism is een internationaal ontwerpbureau voor duurzame en geïntegreerde architectuur, stedenbouw en infrastructuur. Ons team van ca. 50 ontwerpers en bouwkundigen werkt in een open organisatie aan zeer uiteenlopende projecten die raken aan de uitdagingen waar onze maatschappij voor staat.

Op stedenbouwkundig gebied werken we aan integrale regionale plannen, omgevingsvisies en binnenstedelijke mixed use projecten. Transit-Oriented Development, gebiedsontwikkeling en architectonische projecten rond knooppunten van weg en spoor zijn belangrijke speerpunten voor het bureau.

Om de toenemende hoeveelheid werk in goede banen te leiden, zijn wij op zoek naar een
ervaren en gepassioneerde stedenbouwkundige
met interesse en ervaring in stationsomgevingen en transit-oriented development

Wij zoeken een collega die affiniteit heeft met de visie van VenhoevenCS en de schouders wil zetten onder de uitbreiding van het stedenbouwkundige team. Een partnerschap is een mogelijk toekomstig perspectief.

  • Heb je minimaal 5 jaar werkervaring in binnenstedelijke en/of regionale ruimtelijke opgaven?
  • Ben je in staat duurzame en strategische oplossingen bedenken voor de complexe problematiek waar ons tijdperk mee worstelt?
  • Kun je eindverantwoordelijkheid dragen voor meerdere projecten tegelijk?
  • Wil je werken op een inspirerende werkplek bij een internationaal werkend bureau?

Schroom dan niet, en stuur je motivatie, CV en portfolio voor 1 november naar werk@venhoevencs.nl.

Voor meer informatie over VenhoevenCS en onze huidige projecten, kun je contact opnemen met Helga Lasschuijt (h.lasschuijt@venhoevencs.nl, 06 2475 4241)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Berichten die aan ons verstuurd worden door derden in het kader van deze
vacature worden als niet ontvangen beschouwd.

Download PDF
All news