Podium26

Arnhem (NL), 2023

Share

Information

This mixed use project combines work and leisure facilities with apartments. It is a stage for Arnhem as city for fashion and culture. A direct connection between station and the ground floor of the building gives access to a range of attractive spaces – where people can meet, work and relax – which contribute to the quality of the living environment.

Statistics

Name: Podium26
Location: Nieuwe Stationstraat
Program: Office space, apartments, commercial space, restaurants, underground parking
Surface area: 18.000 m2 gfa
Assignment: Competition design, concept design, schematic design, design development, construction administration
Period: 2016-2023
Status: In Progress
Client: Podium 26 B.V.

Credits

VenhoevenCS: Ton Venhoeven, Jos-Willem van Oorschot, Hermen Jansen, Mateja Pipan, Li Gubai, Klaas van Olphen.
Developer:ABC Planontwikkeling
Structural engineer:Zonneveld
MEP:Valstar Simonis
Building physics:DGMR
Project management:ABC Nova
Cost consultant:IGG
Images: A2 Studio (renders)